Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 038 kJ / 3 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 201,80 g |
– nasycené | 54,10 g |
– nenasycené | 132,00 g |
–– mononenasycené | 92,25 g |
–– polynenasycené | 39,75 g |
––– omega 3 | 2,69 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 404,60 g |
– cukry | 214,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g Hery nebo másla | Margarín | 250 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |