Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 038 kJ /
3 833 kcal
Bílkoviny95,90 g
– z toho živočišné bílkoviny70,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky201,80 g
– nasycené54,10 g
– nenasycené132,00 g
–– mononenasycené92,25 g
–– polynenasycené39,75 g
––– omega 32,69 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,96 g
Sacharidy404,60 g
– cukry214,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g Hery nebo másla Margarín 250 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.