Nutriční hodnoty (Kečup "pikant")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 092 kJ / 2 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,19 g |
Tuky | 42,93 g |
– nasycené | 4,42 g |
– nenasycené | 35,28 g |
–– mononenasycené | 23,49 g |
–– polynenasycené | 11,79 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 98,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,21 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 375,95 g |
– cukry | 317,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
60 g 60 g soli | Sůl mořská | 60 g |
2-5 2-5 chilli papriček | Chilli paprička čerstvá | |
0,5 lžíce 0,5 lžíce pálivé papriky | Paprika pálivá | 7.5 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
150 g 150 g cukru (i méně, podle chuti) | Cukr bílý | 150 g |