Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnový vývar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie226 kJ /
54 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,13 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti suché cizrny Cizrna
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
2 kostky 2 kostky zeleninového vývaru Vývar zeleninový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.