Nutriční hodnoty (Zavařená rajčatovo-bylinková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,14 g |
Tuky | 6,83 g |
– nasycené | 1,21 g |
– nenasycené | 3,61 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 71,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 290,50 g |
– cukry | 227,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
rozmarýn (malinko) | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |