Nutriční hodnoty (Prsíčka s modrým sýrem a brusinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 022 kJ / 1 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 348,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,22 g |
Tuky | 35,45 g |
– nasycené | 13,54 g |
– nenasycené | 19,25 g |
–– mononenasycené | 13,95 g |
–– polynenasycené | 5,30 g |
––– omega 3 | 3,01 g |
Vláknina | 5,92 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 6,05 g |
Sůl | 14,66 g |
Sacharidy | 41,10 g |
– cukry | 25,24 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
100 g 100 g sýru Modřenín | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 ml 100 ml džusu z černého rybízu | Džus z černého rybízu | 100 ml |
4 lžíce 4 lžíce brusinek v rosolu | Brusinky zavařené | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka nebo instantní jíška | Mouka pšeničná hladká | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská |