Nutriční hodnoty (Experimentální buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 019 kJ / 2 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 37,49 g |
– nasycené | 9,78 g |
– nenasycené | 17,66 g |
–– mononenasycené | 12,30 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 580 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 382,25 g |
– cukry | 199,85 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 Hera | Margarín | |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
kakao | Kakao prášek | |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
piškoty | Piškoty | |
pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
pomerančový džus | Džus pomerančový | |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná | |
barevná cukrová rýže na zdobení | Cukrářská rýže |