Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Experimentální buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 019 kJ /
2 156 kcal
Bílkoviny68,57 g
– z toho živočišné bílkoviny39,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky37,49 g
– nasycené9,78 g
– nenasycené17,66 g
–– mononenasycené12,30 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 30,38 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 580 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy382,25 g
– cukry199,85 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 Hera Margarín
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
kakao Kakao prášek
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
piškoty Piškoty
pikantní marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
pomerančový džus Džus pomerančový
olej na vymazání plechu Olej řepkový
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná
barevná cukrová rýže na zdobení Cukrářská rýže

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.