Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s hříbky a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 335 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 31,53 g |
– nasycené | 4,35 g |
– nenasycené | 27,12 g |
–– mononenasycené | 23,46 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,82 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti nakrájených salátových listů | Salát listový čerstvý | |
5 lžic 5 lžic nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 75 g |
několik několik žlutých cherry rajčátek | Rajče žluté | |
několik několik červených cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
1-2 hrsti 1-2 hrsti lišek | Liška obecná čerstvá | |
7 lžic 7 lžic vařeného kuřecího masa | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
ocet | Ocet lihový | |
voda | Voda |