Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s hříbky a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 335 kJ /
319 kcal
Bílkoviny1,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky31,53 g
– nasycené4,35 g
– nenasycené27,12 g
–– mononenasycené23,46 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,82 g
– cukry4,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti nakrájených salátových listů Salát listový čerstvý
5 lžic 5 lžic nakrájené cibule Cibule čerstvá 75 g
několik několik žlutých cherry rajčátek Rajče žluté
několik několik červených cherry rajčátek Rajčata cherry
1-2 hrsti 1-2 hrsti lišek Liška obecná čerstvá
7 lžic 7 lžic vařeného kuřecího masa Kuře prso
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
ocet Ocet lihový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.