Nutriční hodnoty (Řecké Ravaní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 593 kJ / 10 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 109,38 g |
Tuky | 326,73 g |
– nasycené | 34,81 g |
– nenasycené | 259,88 g |
–– mononenasycené | 181,53 g |
–– polynenasycené | 78,35 g |
––– omega 3 | 21,35 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 1 735,60 g |
– cukry | 1 031,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jogurt (240 g) | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 375 g |
2,5 hrnku 2,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 625 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
2 sklenice 2 sklenice krystalového cukru | Cukr bílý | |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 kypřící prášky | Kypřící prášek | |
5 hrnků 5 hrnků vody | Voda | 1250 ml |
4 hrnky 4 hrnky krystalového cukru | Cukr bílý | 1000 g |
skořice vcelku | Skořice ceylonská |