Nutriční hodnoty (Schwarzwaldský třešnový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 951 kJ / 3 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,10 g |
Tuky | 139,66 g |
– nasycené | 67,87 g |
– nenasycené | 52,58 g |
–– mononenasycené | 44,90 g |
–– polynenasycené | 7,68 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 697 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 384,20 g |
– cukry | 263,60 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 140 g |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
50 g 50 g solamylu | Bramborový škrob | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
2 sklenice 2 sklenice černých třešní (nebo višní) | Třešně čerstvé | |
500 ml 500 ml šťávy z třešní | Třešně čerstvé | |
4 4 zarovnané lžíce solamylu | Bramborový škrob | |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
100 ml 100 ml třešňové vody | Voda | 100 ml |
600 g 600 g smetany ke šlehání 31-33 % | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |