Nutriční hodnoty (Kuře Marengo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 789 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,13 g |
Tuky | 69,46 g |
– nasycené | 38,41 g |
– nenasycené | 29,42 g |
–– mononenasycené | 16,54 g |
–– polynenasycené | 12,88 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 36,81 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 6,86 g |
Sůl | 18,18 g |
Sacharidy | 98,23 g |
– cukry | 38,97 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kuřecího masa | Kuře prso | |
150 g 150 g malých cibulí | Cibule čerstvá | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
100 g 100 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
6 ks 6 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
oregano | Oregano sušené | |
pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml bujónu | Bujón hovězí | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
sůl | Sůl mořská |