Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatové čatní (omáčka pokaždé jinak))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 073 kJ /
2 646 kcal
Bílkoviny43,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,69 g
Tuky9,07 g
– nasycené1,65 g
– nenasycené4,88 g
–– mononenasycené1,63 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina94,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy545,28 g
– cukry461,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
150 g 150 g hnědého cukru Cukr třtinový 150 g
kousek kousek skořicové kůry Skořice ceylonská
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
1 hrst 1 hrst nakrájené máty Máta peprná list čerstvá
2 lžičky 2 lžičky jemně postrouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 10 g
2 2 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
120 ml 120 ml vinného octa Ocet vinný bílý 120 ml
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
300 g 300 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 300 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžíce 2 lžíce rybízové (meruňkové) marmelády Marmeláda jahodová 40 g
1/2 palice 1/2 palice česneku Česnek čerstvý 45 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
10 ml 10 ml vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
2 lžíce 2 lžíce medu (nebo hnědého cukru) Med nepasterovaný 72 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
oregano Oregano sušené
tymián Tymián sušený
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.