Nutriční hodnoty (Roláda z mletého masa 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 105 kJ / 5 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 206,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 460,91 g |
– nasycené | 161,47 g |
– nenasycené | 224,16 g |
–– mononenasycené | 183,33 g |
–– polynenasycené | 40,83 g |
––– omega 3 | 2,21 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,09 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 10,45 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg libového bůčku bez kostí (nebo maso z plece) | Vepřový bok | 1000 g |
2 2 plné lžíce Vegety (nebo Podravky) | Kořenící směs sypká | |
1/4 l 1/4 l šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g šunky (nebo měkkého salámu) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
5 5 žampionů (nebo hříbků) | Žampion čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 sklenička 1 sklenička sterilované zeleniny (Kunovjanka, Moravanka apod.) | Zelenina směs sterilovaná |