Nutriční hodnoty (Jedničkové rybí filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 967 kJ / 1 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 86,67 g |
– nasycené | 41,56 g |
– nenasycené | 43,56 g |
–– mononenasycené | 36,53 g |
–– polynenasycené | 7,03 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 5,94 g |
Sůl | 14,80 g |
Sacharidy | 6,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g anglické slaniny (špeku) | Anglická slanina | 100 g |
1 1 vrchovatá lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky soli (dle potřeby) | Sůl mořská | 10 g |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |