Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jedničkové rybí filé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 967 kJ /
1 187 kcal
Bílkoviny94,48 g
– z toho živočišné bílkoviny93,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky86,67 g
– nasycené41,56 g
– nenasycené43,56 g
–– mononenasycené36,53 g
–– polynenasycené7,03 g
––– omega 30,60 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 5,94 g
Sůl14,80 g
Sacharidy6,40 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybího filé Treska filet 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g anglické slaniny (špeku) Anglická slanina 100 g
1 1 vrchovatá lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky soli (dle potřeby) Sůl mořská 10 g
máslo na vymazání pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.