Nutriční hodnoty (Bzenecký vepřový kotlet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 292 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
Tuky | 1,64 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 1,05 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 39,70 g |
– cukry | 27,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
4 ks 4 ks čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 1 polévková lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka nebo sv. instantní jíška | Mouka pšeničná hladká |