Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bzenecký vepřový kotlet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 292 kJ /
309 kcal
Bílkoviny8,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,08 g
Tuky1,64 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené1,05 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy39,70 g
– cukry27,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
4 ks 4 ks čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 320 g
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 polévková lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
hladká mouka nebo sv. instantní jíška Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.