Nutriční hodnoty (Krémová polenta s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 44,21 g |
– nasycené | 14,01 g |
– nenasycené | 22,63 g |
–– mononenasycené | 14,33 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 209,35 g |
– cukry | 15,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek kukuřičné krupice | Krupice kukuřičná hrubá | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
1/2 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
malá cibule | Cibule čerstvá | |
olej na pánev | Olej řepkový | |
1/2 sklenky 1/2 sklenky nastrouhaného parmezánu | Parmezán | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |