Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s Fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
| Tuky | 31,08 g |
| – nasycené | 14,53 g |
| – nenasycené | 15,86 g |
| –– mononenasycené | 13,40 g |
| –– polynenasycené | 2,46 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,78 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 21,62 g |
| – cukry | 16,64 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 5 lístků 5 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 g 100 g sýru Feta | Sýr feta | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |