Nutriční hodnoty (Dortík "Kopec")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 526 kJ / 7 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,00 g |
Tuky | 229,05 g |
– nasycené | 133,59 g |
– nenasycené | 80,13 g |
–– mononenasycené | 63,83 g |
–– polynenasycené | 16,30 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 53,50 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 1 068,35 g |
– cukry | 670,25 g |
––– laktóza | 38,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
500 g 500 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 PL 3 PL kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 hrnek 1 hrnek bílého vanilkového krému | ||
1/2 1/2 Salka (asi 200 g) | Mléko kondenzované slazené | |
2 hrnky 2 hrnky mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
4 PL 4 PL bílého vanilkového krému | ||
4 PL 4 PL kakaa | Kakao prášek | 100 g |
4 PL 4 PL cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru na bílý krém | Cukr bílý | 250 g |