Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Originální vietnamské nepečené závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 921 kJ /
698 kcal
Bílkoviny51,10 g
– z toho živočišné bílkoviny47,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,36 g
Tuky42,44 g
– nasycené10,15 g
– nenasycené19,45 g
–– mononenasycené15,42 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,19 g
Vláknina9,04 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 561 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy25,33 g
– cukry3,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
45 45 ks plátků vepřového vařeného kolena Vepřové koleno bez kosti
5-6 5-6 vajec na omeletu Vejce slepičí 385 g
20 ks 20 ks rýžových papírů které můžete jíst bez vaření Rýžový papír
1 láhev 1 láhev rybí omáčky Rybí omáčka
vařící voda Voda
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
2 2 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
30 30 malých oloupaných krevetek
vietnamské nudle (bún) Těstoviny pšeničné
salát Salát hlávkový čerstvý
4 kapky 4 kapky oleje Olej řepkový
5 kapek 5 kapek octu Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.