Nutriční hodnoty (Originální vietnamské nepečené závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 42,44 g |
– nasycené | 10,15 g |
– nenasycené | 19,45 g |
–– mononenasycené | 15,42 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 9,04 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 25,33 g |
– cukry | 3,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
45 45 ks plátků vepřového vařeného kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
5-6 5-6 vajec na omeletu | Vejce slepičí | 385 g |
20 ks 20 ks rýžových papírů které můžete jíst bez vaření | Rýžový papír | |
1 láhev 1 láhev rybí omáčky | Rybí omáčka | |
vařící voda | Voda | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
30 30 malých oloupaných krevetek | ||
vietnamské nudle (bún) | Těstoviny pšeničné | |
salát | Salát hlávkový čerstvý | |
4 kapky 4 kapky oleje | Olej řepkový | |
5 kapek 5 kapek octu | Ocet lihový |