Nutriční hodnoty (Lehké rybí karbanátky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 375 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
Tuky | 18,88 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 9,02 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 48,20 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybího filé | Treska filet | 400 g |
300 g 300 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 300 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
hrst hrst estragonu nebo jiné bylinky | Estragon sušený | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |