Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvové kostky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 385 kJ /
1 526 kcal
Bílkoviny70,14 g
– z toho živočišné bílkoviny56,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,80 g
Tuky47,58 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené18,49 g
–– mononenasycené14,64 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,35 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 853 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy202,50 g
– cukry118,80 g
––– laktóza12,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g krupicového cukru (nebo krystal) Cukr bílý 100 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
1 1 prášková želatina Želatina vepřová
kompotované broskve (velké 820g) Broskev zavařená
1,5 1,5 kompotovaných broskví Broskev zavařená
broskvový kompot (šťáva) Broskev zavařená
2 2 želé na dorty (čiré) Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.