Nutriční hodnoty (Broskvové kostky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 385 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 47,58 g |
– nasycené | 20,04 g |
– nenasycené | 18,49 g |
–– mononenasycené | 14,64 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 202,50 g |
– cukry | 118,80 g |
––– laktóza | 12,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g krupicového cukru (nebo krystal) | Cukr bílý | 100 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
1 1 prášková želatina | Želatina vepřová | |
kompotované broskve (velké 820g) | Broskev zavařená | |
1,5 1,5 kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
broskvový kompot (šťáva) | Broskev zavařená | |
2 2 želé na dorty (čiré) | Želatina cukrářská |