Nutriční hodnoty (Kapustnice z vepřového kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 10,06 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 4,75 g |
–– mononenasycené | 3,05 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 183,80 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 přední koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
2 hrsti 2 hrsti kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | |
2 lžíce 2 lžíce octa (nebo hrnek zelné kysané vody) | Ocet lihový | 30 ml |
několik stroužků stroužků česneku | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
500 ml 500 ml vody (podle potřeby) | Voda | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |