Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustnice z vepřového kolena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 081 kJ /
975 kcal
Bílkoviny33,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky10,06 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené4,75 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy183,80 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 přední koleno Vepřové koleno bez kosti
2 hrsti 2 hrsti kyselého zelí Zelí bílé kvašené
2 lžíce 2 lžíce octa (nebo hrnek zelné kysané vody) Ocet lihový 30 ml
několik stroužků stroužků česneku Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
500 ml 500 ml vody (podle potřeby) Voda 500 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.