Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 299 kJ /
1 027 kcal
Bílkoviny63,54 g
– z toho živočišné bílkoviny51,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,18 g
Tuky48,12 g
– nasycené21,36 g
– nenasycené24,25 g
–– mononenasycené19,14 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 30,11 g
Vláknina15,32 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 946 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy77,40 g
– cukry26,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g hovězího masa Hovězí kýta 80 g
80 g 80 g vepřového masa Vepřová kýta 80 g
80 g 80 g uzeného masa Vepřová plec uzená 80 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g červené řepy Červená řepa čerstvá 100 g
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 60 g
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
100 g 100 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 100 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
mletý černý pepř Pepř černý mletý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.