Nutriční hodnoty (Boršč II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,18 g |
Tuky | 48,12 g |
– nasycené | 21,36 g |
– nenasycené | 24,25 g |
–– mononenasycené | 19,14 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
– cukry | 26,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g hovězího masa | Hovězí kýta | 80 g |
80 g 80 g vepřového masa | Vepřová kýta | 80 g |
80 g 80 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 100 g |
40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
pažitka | Pažitka čerstvá |