Nutriční hodnoty (Máslovošlehačkový koláč s mandlovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 031 kJ / 5 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 251,36 g |
– nasycené | 127,26 g |
– nenasycené | 111,95 g |
–– mononenasycené | 83,88 g |
–– polynenasycené | 28,07 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 659,41 g |
– cukry | 417,71 g |
––– laktóza | 10,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 g 200 g cukru písek | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání (min.30%) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
200 g 200 g cukru písek | Cukr bílý | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
hrst hrst hrozinek | Rozinky |