Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Motýlci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie12 747 kJ /
3 047 kcal
Bílkoviny92,06 g
– z toho živočišné bílkoviny27,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,04 g
Tuky102,47 g
– nasycené26,75 g
– nenasycené62,78 g
–– mononenasycené25,06 g
–– polynenasycené37,71 g
––– omega 35,39 g
Vláknina19,44 g
Cholesterol 586 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy429,34 g
– cukry112,76 g
––– laktóza13,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
21 g 21 g kvasnic (1/2 kostky) Droždí pekařské lisované 21 g
špetka špetka soli Sůl mořská
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
30 g 30 g rozehřátého tuku Margarín 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
280 ml 280 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 280 ml
4 lžíce 4 lžíce strouhaných ořechů Vlašské ořechy 60 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
20 g 20 g rozehřátého másla Máslo kravské 20 g
1 1 vejce (stačí žloutek) Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička moučkového cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.