Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 397 kJ /
334 kcal
Bílkoviny33,19 g
– z toho živočišné bílkoviny29,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,95 g
Tuky10,31 g
– nasycené5,92 g
– nenasycené3,61 g
–– mononenasycené2,69 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,25 g
Vláknina11,24 g
Cholesterol 119 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy23,67 g
– cukry16,68 g
––– laktóza3,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g rybí filety (treska, halibut a podobně) Treska filet 150 g
1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 60 g
100 g 100 g rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
80 g 80 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 80 ml
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1 1 kávová lžička sladké papriky Paprika červená sušená
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.