Nutriční hodnoty (Brynzové halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 25 069 kJ / 5 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,50 g |
Tuky | 308,19 g |
– nasycené | 152,96 g |
– nenasycené | 141,60 g |
–– mononenasycené | 116,97 g |
–– polynenasycené | 24,64 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 48,00 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 12,55 g |
Sůl | 31,28 g |
Sacharidy | 620,20 g |
– cukry | 50,55 g |
––– laktóza | 10,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
250 g 250 g slaniny | Špek | 250 g |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |