Nutriční hodnoty (Fazolkovo-mrkvová polévka s karí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 090 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
Tuky | 108,72 g |
– nasycené | 43,38 g |
– nenasycené | 56,19 g |
–– mononenasycené | 42,68 g |
–– polynenasycené | 13,51 g |
––– omega 3 | 3,26 g |
Vláknina | 30,65 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 847 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 109,96 g |
– cukry | 39,54 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
kari koření | Kari | |
500 ml 500 ml smetany na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
6 lžic 6 lžic dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 90 g |