Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkovo-mrkvová polévka s karí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 090 kJ /
1 695 kcal
Bílkoviny53,72 g
– z toho živočišné bílkoviny32,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,00 g
Tuky108,72 g
– nasycené43,38 g
– nenasycené56,19 g
–– mononenasycené42,68 g
–– polynenasycené13,51 g
––– omega 33,26 g
Vláknina30,65 g
Cholesterol 698 mg
Sodík 847 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy109,96 g
– cukry39,54 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g fazolek Fazolky čerstvé 500 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
kari koření Kari
500 ml 500 ml smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 500 ml
sůl Sůl mořská
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
6 lžic 6 lžic dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.