Nutriční hodnoty (Dušené vepřové na víně se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 762 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
Tuky | 58,37 g |
– nasycené | 15,98 g |
– nenasycené | 35,29 g |
–– mononenasycené | 29,54 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 23,55 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 128,97 g |
– cukry | 82,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g |
1 1 cibule na plátky | Cibule čerstvá | 70 g |
400 ml 400 ml bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
300 ml 300 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
150 g 150 g sušených vypeckovaných švestek | Švestky sušené | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sezam na ozdobu | Sezam loupaný |