Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové na víně se švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 762 kJ /
1 855 kcal
Bílkoviny129,93 g
– z toho živočišné bílkoviny120,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,96 g
Tuky58,37 g
– nasycené15,98 g
– nenasycené35,29 g
–– mononenasycené29,54 g
–– polynenasycené5,74 g
––– omega 30,52 g
Vláknina23,55 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy128,97 g
– cukry82,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového plecka Vepřová plec 600 g
1 1 cibule na plátky Cibule čerstvá 70 g
400 ml 400 ml bílého vína Víno bílé suché 400 ml
300 ml 300 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
150 g 150 g sušených vypeckovaných švestek Švestky sušené 150 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
sezam na ozdobu Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.