Nutriční hodnoty (Celerové lívance s jablečno-brusinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,65 g |
Tuky | 10,35 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 5,16 g |
–– mononenasycené | 3,19 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 33,16 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 74,79 g |
– cukry | 25,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst vlašských nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
citron | Citrón čerstvý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 1 zakysaná krémová smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
případně špetka špetka cukru | Cukr bílý |