Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové lívance s jablečno-brusinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 309 kJ /
552 kcal
Bílkoviny23,33 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,65 g
Tuky10,35 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené5,16 g
–– mononenasycené3,19 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 30,11 g
Vláknina33,16 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy74,79 g
– cukry25,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrst hrst vlašských nasekaných ořechů Vlašské ořechy
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
citron Citrón čerstvý
olej na smažení Olej řepkový
1 1 zakysaná krémová smetana Smetana kravská sladká 12%
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžíce 1 lžíce brusinek Brusinky zavařené 15 g
případně špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.