Nutriční hodnoty (Banánové vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 647 kJ / 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,42 g |
Tuky | 22,35 g |
– nasycené | 5,43 g |
– nenasycené | 11,19 g |
–– mononenasycené | 9,41 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,58 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 58,28 g |
– cukry | 34,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
vývar(voda) | Vývar hovězí | |
1-2 1-2 zralé banány | Banán čerstvý | 135 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |