Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánové vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 647 kJ /
872 kcal
Bílkoviny105,92 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,42 g
Tuky22,35 g
– nasycené5,43 g
– nenasycené11,19 g
–– mononenasycené9,41 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,15 g
Vláknina12,58 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy58,28 g
– cukry34,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
vývar(voda) Vývar hovězí
1-2 1-2 zralé banány Banán čerstvý 135 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.