Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené čočky a jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 794 kJ /
1 624 kcal
Bílkoviny36,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky122,10 g
– nasycené15,30 g
– nenasycené96,30 g
–– mononenasycené27,60 g
–– polynenasycené68,70 g
––– omega 31,80 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy81,75 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g červené čočky Čočka červená neloupaná 150 g
2 2 zelená jablka Jablko čerstvé
2 2 lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá
150 ml 150 ml majonézy Majonéza 150 g
1 1 kávová lžička pikantní hořčice Hořčice dijonská
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.