Nutriční hodnoty (Salát z červené čočky a jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 794 kJ / 1 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 122,10 g |
– nasycené | 15,30 g |
– nenasycené | 96,30 g |
–– mononenasycené | 27,60 g |
–– polynenasycené | 68,70 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 81,75 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
2 2 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
2 2 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
150 ml 150 ml majonézy | Majonéza | 150 g |
1 1 kávová lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
chilli | Chilli paprička sušená |