Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vláčný koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 634 kJ /
4 693 kcal
Bílkoviny77,77 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,30 g
Tuky243,89 g
– nasycené141,67 g
– nenasycené88,31 g
–– mononenasycené76,99 g
–– polynenasycené11,32 g
––– omega 31,39 g
Vláknina50,10 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 519 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy500,75 g
– cukry308,85 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
150 g 150 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
6-8 6-8 jablek (záleží na velikosti) Jablko čerstvé 1050 g
nasekané mandle na posypání (nebo jiné oříšky) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.