Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkobába s mákem a pudinkovým přelivem - žemlovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 807 kJ /
2 105 kcal
Bílkoviny66,79 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,79 g
Tuky66,55 g
– nasycené11,51 g
– nenasycené44,52 g
–– mononenasycené12,07 g
–– polynenasycené32,45 g
––– omega 30,90 g
Vláknina39,55 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,02 g
Sacharidy289,95 g
– cukry68,65 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 258 g
15 15 švestek (nebo podle potřeby) Švestky čerstvé 300 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého máku Mák modrý mletý 125 g
třtinový cukr Cukr třtinový
mléko na namočení rohlíků Rohlík pšeničný bílý
máslo Máslo kravské
skořicový cukr na posypání Cukr skořicový
1 1 vanilkový pudink Dr. Oetkera Puding v prášku 40 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
lžička lžička cukru nebo medu Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.