Nutriční hodnoty (Švestkobába s mákem a pudinkovým přelivem - žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 807 kJ / 2 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,79 g |
Tuky | 66,55 g |
– nasycené | 11,51 g |
– nenasycené | 44,52 g |
–– mononenasycené | 12,07 g |
–– polynenasycené | 32,45 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 39,55 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 289,95 g |
– cukry | 68,65 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 258 g |
15 15 švestek (nebo podle potřeby) | Švestky čerstvé | 300 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého máku | Mák modrý mletý | 125 g |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
mléko na namočení rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
skořicový cukr na posypání | Cukr skořicový | |
1 1 vanilkový pudink Dr. Oetkera | Puding v prášku | 40 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
lžička lžička cukru nebo medu | Cukr bílý |