Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 317 kJ /
2 944 kcal
Bílkoviny81,88 g
– z toho živočišné bílkoviny16,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,20 g
Tuky25,60 g
– nasycené6,82 g
– nenasycené12,84 g
–– mononenasycené4,48 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 30,91 g
Vláknina63,60 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,35 g
Sůl2,51 g
Sacharidy564,70 g
– cukry202,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 1 Hera Margarín
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
slunečnicový olej na potření závinů Olej slunečnicový
8 lžic 8 lžic strouhanky (nebo 20 nastrouhaných piškotů) Strouhanka pšeničná 120 g
12 12 jablek (dle velikosti) Jablko čerstvé 1800 g
cukr krupice Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy
brusinky Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.