Nutriční hodnoty (Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 317 kJ / 2 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,20 g |
Tuky | 25,60 g |
– nasycené | 6,82 g |
– nenasycené | 12,84 g |
–– mononenasycené | 4,48 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 63,60 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 564,70 g |
– cukry | 202,00 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 1 Hera | Margarín | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
slunečnicový olej na potření závinů | Olej slunečnicový | |
8 lžic 8 lžic strouhanky (nebo 20 nastrouhaných piškotů) | Strouhanka pšeničná | 120 g |
12 12 jablek (dle velikosti) | Jablko čerstvé | 1800 g |
cukr krupice | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
brusinky | Brusinky zavařené |