Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie7 864 kJ /
1 880 kcal
Bílkoviny86,89 g
– z toho živočišné bílkoviny25,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,06 g
Tuky92,15 g
– nasycené19,86 g
– nenasycené64,37 g
–– mononenasycené43,62 g
–– polynenasycené20,74 g
––– omega 34,89 g
Vláknina48,54 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy152,57 g
– cukry6,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g bílých fazolí Fazole bílé 250 g
250 g 250 g uzených žeber Vepřová žebra 250 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 litry 2 litry vývaru Vývar masový 2000 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
pár listů listů libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.