Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 7 864 kJ / 1 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,06 g |
Tuky | 92,15 g |
– nasycené | 19,86 g |
– nenasycené | 64,37 g |
–– mononenasycené | 43,62 g |
–– polynenasycené | 20,74 g |
––– omega 3 | 4,89 g |
Vláknina | 48,54 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 152,57 g |
– cukry | 6,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g bílých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
250 g 250 g uzených žeber | Vepřová žebra | 250 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 litry 2 litry vývaru | Vývar masový | 2000 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pár listů listů libečku | Libeček čerstvý |