Nutriční hodnoty (Jablkovo-mandlový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 380 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,65 g |
Tuky | 141,56 g |
– nasycené | 37,61 g |
– nenasycené | 95,14 g |
–– mononenasycené | 60,83 g |
–– polynenasycené | 34,31 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 683 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 390,16 g |
– cukry | 172,63 g |
––– laktóza | 1,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
125 g 125 g hery | Margarín | 125 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
3 lžice 3 lžice šlehačky | Šlehačka 35% | 45 ml |
2 lžice 2 lžice cukru | Cukr bílý | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
50 g 50 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 50 g |
2 lžice 2 lžice cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžice 2 lžice mandlového likéru | Mandlový likér | 30 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |