Nutriční hodnoty (Rajčata a papriky na zimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 038 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 4,10 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 130,00 g |
– cukry | 110,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
množství upravte podle vlastní potřeby, nejlépe je zachovat poměr zeleniny 1:1 | Mrkev čerstvá | |
1 kg 1 kg čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 1000 g |