Nutriční hodnoty (Pizza s novými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 129,30 g |
– nasycené | 71,09 g |
– nenasycené | 56,62 g |
–– mononenasycené | 49,00 g |
–– polynenasycené | 7,62 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 4,68 g |
Sůl | 11,80 g |
Sacharidy | 62,10 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
oblíbené těsto na pizzu | ||
300 g 300 g nových brambor | Brambor raný | 300 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
150 g 150 g sýra Nivy (Eidamu) | Niva 50% t. v s. | 150 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalkové pesto (mohlo by být i rajčatové) | Pesto bazalkové | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry |