Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pizza s novými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 717 kJ /
1 605 kcal
Bílkoviny45,00 g
– z toho živočišné bílkoviny36,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky129,30 g
– nasycené71,09 g
– nenasycené56,62 g
–– mononenasycené49,00 g
–– polynenasycené7,62 g
––– omega 30,50 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 4,68 g
Sůl11,80 g
Sacharidy62,10 g
– cukry5,00 g
––– laktóza2,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
oblíbené těsto na pizzu
300 g 300 g nových brambor Brambor raný 300 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
150 g 150 g sýra Nivy (Eidamu) Niva 50% t. v s. 150 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalkové pesto (mohlo by být i rajčatové) Pesto bazalkové
cherry rajčátka Rajčata cherry

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.