Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté s kapustou a mrkví (dietní úprava-viz POZN.))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 214 kJ /
1 246 kcal
Bílkoviny94,94 g
– z toho živočišné bílkoviny88,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,26 g
Tuky83,04 g
– nasycené26,96 g
– nenasycené48,80 g
–– mononenasycené37,84 g
–– polynenasycené10,96 g
––– omega 30,38 g
Vláknina11,84 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 494 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy25,00 g
– cukry8,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (mix) Vepřový ořez 500 g
200 g 200 g čerstvé kapusty Kapusta hlávková čerstvá 200 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 jarní cibulky i s natí – drobně nakrájené Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku (2 prolisované, 1 nasekaný na plátky) Česnek čerstvý 21 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
černý pepř Pepř černý
oregano Oregano sušené
1 1 kávová lžička koření do mletého masa Provensálské koření
trochu trochu najemno nakrájené pažitky Pažitka čerstvá
sůl dle chuti Sůl mořská
mouka nebo jíška na zahuštění (není nezbytné) Mouka pšeničná hladká
tuk do kastrolku Margarín
vývar ze zeleniny Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.