Nutriční hodnoty (Matjesy z hříbků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 169 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,69 g |
Tuky | 102,84 g |
– nasycené | 8,53 g |
– nenasycené | 89,93 g |
–– mononenasycené | 63,08 g |
–– polynenasycené | 26,85 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 45,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,65 g |
– cukry | 17,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hříbků | Hřib čerstvý | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce octa | Ocet lihový | 37.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička celého pepře | Pepř černý | 7 g |
1 lžička 1 lžička celého nového koření | Nové koření | 5 g |