Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Matjesy z hříbků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 169 kJ /
1 235 kcal
Bílkoviny18,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,69 g
Tuky102,84 g
– nasycené8,53 g
– nenasycené89,93 g
–– mononenasycené63,08 g
–– polynenasycené26,85 g
––– omega 38,20 g
Vláknina45,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,65 g
– cukry17,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hříbků Hřib čerstvý 500 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce octa Ocet lihový 37.5 ml
sůl Sůl mořská
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička celého pepře Pepř černý 7 g
1 lžička 1 lžička celého nového koření Nové koření 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.