Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 686 kJ /
4 705 kcal
Bílkoviny77,03 g
– z toho živočišné bílkoviny17,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,50 g
Tuky166,11 g
– nasycené59,07 g
– nenasycené100,70 g
–– mononenasycené71,44 g
–– polynenasycené29,26 g
––– omega 32,00 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy716,05 g
– cukry324,25 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g tuku Margarín 80 g
2,5 dcl 2,5 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
30 g 30 g kvasnic Droždí pekařské lisované 30 g
cca 400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
pokrájené jahody a dalších Jahody čerstvé
100 g 100 g tuku Margarín 100 g
(Místo jahod můžeme klidně použít maliny nebo ostružiny.) Maliny čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.