Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie659 kJ /
157 kcal
Bílkoviny4,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,74 g
Tuky1,62 g
– nasycené0,62 g
– nenasycené0,89 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,10 g
– cukry9,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 vrchovaté kávové lžičky sladké papriky Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
1 lžička 1 lžička koření na divočinu Provensálské koření 5 g
pepř celý Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
tmavá jíška Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.