Nutriční hodnoty (Slepice na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 659 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 1,62 g |
– nasycené | 0,62 g |
– nenasycené | 0,89 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,10 g |
– cukry | 9,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 3 vrchovaté kávové lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1 lžička 1 lžička koření na divočinu | Provensálské koření | 5 g |
pepř celý | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |