Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďovomrkvová polévka 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 561 kJ /
373 kcal
Bílkoviny20,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,35 g
Tuky23,79 g
– nasycené2,18 g
– nenasycené20,67 g
–– mononenasycené14,43 g
–– polynenasycené6,23 g
––– omega 31,80 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy13,86 g
– cukry7,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kostky 2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 84 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
trochu trochu hladké mouky - asi 1 PL Mouka pšeničná hladká
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
voda - cca 2 litry Voda
sůl Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
1 1 celerový list Celer řapíkatý
petrželka Petržel nať čerstvá
cca 1 PL 1 PL lahůdkové droždí - není nezbytné Droždí lahůdkové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.