Nutriční hodnoty (Drožďovomrkvová polévka 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 561 kJ / 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,35 g |
Tuky | 23,79 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 20,67 g |
–– mononenasycené | 14,43 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 13,86 g |
– cukry | 7,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kostky 2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 84 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
trochu trochu hladké mouky - asi 1 PL | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
voda - cca 2 litry | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
1 1 celerový list | Celer řapíkatý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
cca 1 PL 1 PL lahůdkové droždí - není nezbytné | Droždí lahůdkové | 15 g |