Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanadské zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 547 kJ /
4 672 kcal
Bílkoviny90,23 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,23 g
Tuky214,17 g
– nasycené18,15 g
– nenasycené186,15 g
–– mononenasycené127,34 g
–– polynenasycené58,81 g
––– omega 316,40 g
Vláknina153,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,96 g
Sůl15,00 g
Sacharidy525,00 g
– cukry489,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hlávky 2 hlávky červeného zelí Zelí červené čerstvé 6000 g
5 5 paprik čerstvých Paprika bílá čerstvá
3 3 feferonky Chilli paprička čerstvá
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
4 dl 4 dl vody Voda 400 ml
6 dl 6 dl octa Ocet lihový 600 ml
1 lžíce 1 lžíce DEKO (nebo jiný nakladač) Sůl mořská 15 g
1 lžička 1 lžička nového koření Nové koření 5 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
3/4 3/4 hrnku krystalového cukru (1 hrnek = 2 dl) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.