Nutriční hodnoty (Kanadské zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 547 kJ / 4 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,23 g |
Tuky | 214,17 g |
– nasycené | 18,15 g |
– nenasycené | 186,15 g |
–– mononenasycené | 127,34 g |
–– polynenasycené | 58,81 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 153,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,96 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 525,00 g |
– cukry | 489,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hlávky 2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 6000 g |
5 5 paprik čerstvých | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
4 dl 4 dl vody | Voda | 400 ml |
6 dl 6 dl octa | Ocet lihový | 600 ml |
1 lžíce 1 lžíce DEKO (nebo jiný nakladač) | Sůl mořská | 15 g |
1 lžička 1 lžička nového koření | Nové koření | 5 g |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
3/4 3/4 hrnku krystalového cukru (1 hrnek = 2 dl) | Cukr bílý |