Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 995 kJ /
955 kcal
Bílkoviny43,24 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,88 g
Tuky54,82 g
– nasycené28,54 g
– nenasycené20,10 g
–– mononenasycené14,65 g
–– polynenasycené5,45 g
––– omega 30,85 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 367 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy69,05 g
– cukry12,75 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
kmín (dle chuti) Kmín
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
250 ml 250 ml 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1500 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.