Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinky na hříbkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie132 kJ /
32 kcal
Bílkoviny1,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky1,08 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy3,83 g
– cukry2,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 ledvinky Ledviny vepřové
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1/3 1/3 pórku (bílou i zelenou část) Pórek čerstvý
miska miska nakrájených hříbků Hřib čerstvý
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
olivový olej Olej olivový
kmín Kmín
čerstvý rozdrcený pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.