Nutriční hodnoty (Ledvinky na hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 132 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 1,08 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,29 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 3,83 g |
– cukry | 2,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 ledvinky | Ledviny vepřové | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1/3 1/3 pórku (bílou i zelenou část) | Pórek čerstvý | |
miska miska nakrájených hříbků | Hřib čerstvý | |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
kmín | Kmín | |
čerstvý rozdrcený pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |