Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký makový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 023 kJ /
4 308 kcal
Bílkoviny63,57 g
– z toho živočišné bílkoviny9,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,70 g
Tuky220,73 g
– nasycené99,03 g
– nenasycené105,93 g
–– mononenasycené52,71 g
–– polynenasycené53,22 g
––– omega 38,55 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 693 mg
Sodík 584 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy498,76 g
– cukry269,33 g
––– laktóza1,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
125 g 125 g cukru moučka Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
170 g 170 g změklého másla Máslo kravské 170 g
800 g 800 g jablek Jablko čerstvé 800 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
trochu trochu skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
100 g 100 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 balíček 1 balíček makové náplně (250 g)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.