Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Markýzovy brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 007 kJ /
1 197 kcal
Bílkoviny33,15 g
– z toho živočišné bílkoviny13,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky39,53 g
– nasycené12,16 g
– nenasycené21,05 g
–– mononenasycené17,55 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,22 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 667 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy166,08 g
– cukry13,02 g
––– laktóza3,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 plechovka 1 plechovka rajčat Rajče červené čerstvé
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
3 3 zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petržel (na zdobení) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.