Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plecko s lečem z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 092 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny200,68 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky42,11 g
– nasycené10,36 g
– nenasycené21,06 g
–– mononenasycené18,30 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 30,20 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 506 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy8,40 g
– cukry0,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
1 sklenička 1 sklenička sterilovaného leča (paprika, rajčata) Zelenina směs sterilovaná
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 smetana ke šlehání 31%-33% Smetana kravská sladká 30%
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
granulovaný česnek Česnek sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.