Nutriční hodnoty (Vepřové plecko s lečem z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 42,11 g |
– nasycené | 10,36 g |
– nenasycené | 21,06 g |
–– mononenasycené | 18,30 g |
–– polynenasycené | 2,76 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
1 sklenička 1 sklenička sterilovaného leča (paprika, rajčata) | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 smetana ke šlehání 31%-33% | Smetana kravská sladká 30% | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
granulovaný česnek | Česnek sušený |