Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Torta alla gianduja - nugátový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 069 kJ /
2 407 kcal
Bílkoviny48,01 g
– z toho živočišné bílkoviny22,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,45 g
Tuky129,61 g
– nasycené48,18 g
– nenasycené65,04 g
–– mononenasycené56,32 g
–– polynenasycené8,72 g
––– omega 30,43 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 841 mg
Sodík 235 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy256,65 g
– cukry169,76 g
––– laktóza12,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 110 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
45 g 45 g másla Máslo kravské 45 g
1/5 1/5 kypřícího prášku Kypřící prášek
10 g 10 g kakaa Kakao prášek 10 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
kapka kapka oleje extra virgin Olej řepkový
špetka špetka soli Sůl mořská
150 g 150 g nutelly Pomazánka z lískových ořechů 150 g
50 g 50 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 50 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.